Werken bij

Op dit moment zoeken we vo docenten die in het schooljaar 2022-23 ons team willen versterken als vaksteunpuntcoördinator.

 

De UvA en VU werken samen aan het opzetten van AlfaGammapartners, het nieuwe netwerk voor de Taal, Cultuur en Maatschappijvakken. Het is daarmee een aanvulling op het sinds 2004 bestaande netwerk Bètapartners.

 

Centraal in deze netwerken staat het vaksteunpunt, waarin vakdocenten samen komen met elkaar en met universitaire onderzoekers, om uit te wisselen, te onderzoeken, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. De organisatie van de vaksteunpunten ligt in handen van een vaksteunpuntcoördinator die een aanstelling heeft van 1 dag per week (0,2 fte). Als VSP’er krijg je een flexplek en toegang tot de UvA en/of VU-systemen.

Onder het kopje aanbod vind je een overzicht van alle vaksteunpunten.

Gezocht: Vaksteunpuntcoördinator voor de kunstvakken
De AlfaGammapartners vaksteunpunten worden bemenst door schooldocenten of vakdidactici. Veelvan hen kiezen ervoor om de post als duo in te vullen, idealiter door een vakdidacticus en een vo docent. Zij krijgen dan elk 0,1 fte. Dat is ook het zo bij het vaksteunpunt Kunst. Daar is al een vakdidacticus, maar zijn we nog op zoek naar een vakdocent beeldend/muziek/dans/drama voor 0,1fte.
Meer informatie over deze vacture klik hier.

Op dit moment zijn we op zoek naar tijdelijke versterking van het steunpunt Aardrijkskunde en Godsdienst en Levensbeschouwing.
Geïnteresseerd? Mail naar Jeroen Goedkoop,  j.b.goedkoop@uva.nl.

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten en relevante ontwikkelen in je vakgebied? Meld je dan nu aan voor onze mailinglist