Nieuwsbrief en vakmailingen

Let op: De nieuwsbrief kan in de spam komen. Voeg daarom ons e-mailadres aan je adresbroek toe.

Circa vijf keer per jaar versturen we vakmailingen voor docenten in de alfa- en gammavakken. Daarnaast versturen we een korte nieuwsbrief naar school- en teamleiders.

 

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en/of vakmailingen. Geef op het aanmeldformulier de vakken aan waarvoor je een mailing wil ontvangen. Wanneer je als functie (con)rector of team/afdelingsleider aanvinkt, ontvang je automatisch de nieuwsbrief.

    In deze Privacyverklaring staat beschreven hoe AlfaGammapartners jouw persoonsgegevens verwerkt. Deze Privacyverklaring heeft betrekking op persoonsgegevens die jij aan ons verstrekt of die wij via onze website(s) verkrijgen. Zie https://alfagammapartners.nl/privacy voor de voorwaarden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meerdere personen tegelijkertijd aanmelden

Het is ook mogelijk om in één keer meerdere personen tegelijkertijd aan te melden voor de nieuwsbrief en/of vakmailingen. Vul daartoe dit Excel document in en stuur het naar bureau@alfagammapartners.nl (bij voorkeur via SURFfilesender of een andere manier om bestanden veilig te versturen).

Archief nieuwsbrieven

Volg ons op social media LinkedIn en Facebook