Miranda Overbeek

Miranda Overbeek

Communicatiemedewerker en projectleider

Hoe zit een gezond lichaam in elkaar, wat kan er mis gaan en hoe kan je dit voorkomen en genezen? Dat vind ik fascinerend, vandaar mijn bacheloropleiding ‘Biomedische Wetenschappen’. Omdat ik het ook geweldig vind om te schrijven, heb ik daarna de masteropleiding ‘Communicatie en Educatie van de Natuurwetenschappen’ gedaan. Tijdens mijn studie heb ik ook een passie ontwikkeld voor educatie, waardoor ik na mijn studie zowel in de communicatie als educatie beland ben. Zo heb ik onder andere negen jaar bij het Freudenthal Instituut gewerkt als projectleider en communicatiemedewerker. Nu werk ik als communicatiemedewerker en projectleider bij zowel AlfaGammapartners als Bètapartners. Tot slot: mijn hobby’s zijn badminton, wandelen, fietsen, tekenen en leuke dingen doen met familie en vrienden!