Liliane Bouma

Liliane Bouma

Netwerkcoördinator en Coördinator Bètasteunpunt
Met veel plezier werk ik samen met anderen aan goed en steeds beter onderwijs. Mijn ervaring als 1ste graads docent natuurkunde en als adviseur/ manager in het bedrijfsleven kan ik in de rol van netwerkcoördinator zeer goed combineren. Focus ligt voor mij op zorgen dat we alles wat voor onderwijs nodig is systematisch goed regelen. Het gaat dan om bijvoorbeeld het onderhouden van kennis en vaardigheden van docenten, goed lesmateriaal en handige afspraken binnen de school. Maar ook is het belangrijk dat docenten buiten de deur kunnen komen en in contacten met anderen ervaringen uitwisselen, ideeën opdoen en ook eens in een andere rol hun capaciteiten kunnen laten zien. Naast Bètapartners ben ik ook bij de NVON betrokken en zit ik in een syllabuscommissie. Jammer genoeg heb ik nu geen tijd om zelf voor de klas te staan, dat mis ik nu wel