• Doelgroep:
 • Docenten Nederlands
 • Vakbijeenkomsten

  Klankbordgroep Vaksteunpunt Nederlands

  Het vaksteunpunt Nederlands heeft voor het schooljaar ‘22-’23 uiteenlopende bijeenkomsten georganiseerd die direct toepasbaar lesmateriaal opleveren en tegelijkertijd een  stevige wetenschappelijke basis hebben. Via ons netwerk willen wij docenten Nederlands uit Noord-Holland en Flevoland met elkaar verbinden en hen als docent ondersteunen. Een zinvol netwerk voor docenten kan vanzelfsprekend niet zonder jullie waardevolle ideeën. Daarom komen we graag naar jullie toe! 

  Als deelnemer aan onze klankbordsessie krijg je de kans om mee te denken over huidige en toekomstige projecten en initiatieven. Je krijgt de mogelijkheid om je ideeën en meningen te delen en om bij te dragen aan de verbetering van het vaksteunpunt.

  Op vrijdag 10 maart organiseren we onze eerste klankbordsessie van 16.00u-17.30u op een middelbare school in Amsterdam. Tijdens de bijeenkomst willen we brainstormen over jullie wensen en ideeën voor de invulling van de bijeenkomsten en andere activiteiten binnen het netwerk het volgende schooljaar. Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: waaraan voldoet een succesvolle nascholingsactiviteit, welke locaties zijn geschikt, wat verwacht je van de universiteit of de hogeschool? We sluiten de bijeenkomst af met een borrel.

  Binnenkort organiseren we ook een bijeenkomst in de regio Alkmaar en in Flevoland. Houd de website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  Bronnen:
  Afbeelding gegenereerd met behulp van Midjourney

  De inschrijving voor deze activiteit is gesloten.