Vakbijeenkomsten / Online sessie /

Docent ontwikkel team Latijn: Pius Augustus/Aeneas!

Sluit je aan bij ons docent ontwikkel team (DOT) van examendocenten Latijn! Heb je geen of weinig directe collega’s om mee te sparren? Kun je wel een frisse blik gebruiken? Vind je het zonde van je tijd om alsmaar het wiel zelf uit te vinden? Maak je mooi materiaal dat een groter podium verdient? Dan ga je zeker blij worden van dit netwerk. 

Wat kun je zoal verwachten? We faciliteren de online uitwisseling van materiaal, zoals opdrachten voor in de les en toetsvragen. We delen hulpbronnen, zoals commentaren, artikelen en berichten uit de actualiteit die verband houden met de thema’s uit de Aeneïs. We vormen samen een vraagbaak voor alle uitdagingen waar je tegenaan loopt tijdens het examentraject. 

Gedurende het jaar organiseren we een aantal online bijeenkomsten in de late middag of vroege avond rond een bepaald thema. We maken zo snel mogelijk de data, onderwerpen en sprekers bekend! De bijeenkomsten zouden de vorm kunnen hebben van werksessies waarbij je samen materiaal maakt of elkaar feedback geeft; good practices voor in de les; het uitdiepen van een bepaalde passage of thema onder leiding van een (universitair) docent etc. 

Heb jij wensen voor de invulling van een bijeenkomst of wil je zelf iets bijdragen? Neem contact op door een mail te sturen naar klassieketalen@alfagammapartners.nl. 

Het aanmeldformulier volgt later.