Vakbijeenkomsten /

Boekenclub Engels: A Connecticut Yankee at King Arthur’s Court – Mark Twain

Stap terug in de tijd van ridders en koningen en (her)ontdek Mark Twain’s “A Connecticut Yankee at King Arthur’s Court.” Deze bijeenkomst biedt jou de kans om samen met vakgenoten weer eens de collegebanken in te gaan om de diepte en rijkdom van literatuur te verkennen. Onder leiding van Dr. Rose van der Zwaard (UvA) verkennen we samen de rijke lagen van het verhaal.

Na een korte inleiding over de cultuur-historische context zal de focus vooral liggen op de stylistic elementen van het verhaal. Middels close reading zullen we een stylistic analysis maken van een aantal passages om zo te bekijken hoe Twain taalkundige elementen inzet om een literair effect te bewerkstelligen. Ook wisselen we natuurlijk met elkaar van gedachten en zullen er boeiende discussies in gang worden gezet. Koffie, thee en iets lekkers staan klaar.

15.30 – Inloop

16.00 – Start

17.30 – Einde

  • Persoonlijke gegevens

  • Dit nummer wordt alleen gebruikt in uitzonderlijke gevallen.
  • Gegevens school

  • Wij maken bij AlfaGammapartners bij onze activiteiten foto's. Deze hebben we nodig voor onze eigen* communicatie zoals flyers, jaarverslag en aankondigingen en terugblikken op social media. We geven de foto's nooit door aan andere organisaties. Soms staan deelnemers herkenbaar op foto’s. Geef je toestemming voor het maken en eventueel gebruiken van een foto waar jij op staat? * met onze eigen organisatie bedoelen we ook de organisaties waarmee we samen activiteiten organiseren, of de organisatie waar we later in opgaan.
  • Privacyverklaring

    In deze Privacyverklaring staat beschreven hoe AlfaGammapartners jouw persoonsgegevens verwerkt. Deze Privacyverklaring heeft betrekking op persoonsgegevens die jij aan ons verstrekt of die wij via onze website(s) verkrijgen. Zie https://alfagammapartners.nl/privacy/ voor de voorwaarden.